Ohjaajat | Instructors

Sifu Antti Kanner

Antti on koulumme perustaja ja pääopettaja, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus Tai Shin Mun kung fusta. Hän vastaa ensisijaisesti edistyneiden oppilaiden harjoittelusta, mutta seuraa kaikkien koulun harjoittelijoiden kehittymistä. Opettajana Antti on erikoistunut matala apina -tyyliin.

Apuopettaja Mikko Meriläinen
Mikko on koulun vanhin oppilas ja Antin ohella toinen koulun perustajista. Hän vastaa alkeisharjoittelusta ja vetää harjoituksia sekä edistyneille oppilaille että aloittelijoille. Treenien vedossa Mikon periaate on, että hyväntuulinen meininki ja tehokas treeni eivät sulje toisiaan pois.
Satu Korpiniitty

Oman harjoittelunsa lisäksi siviilissä luokanopettajana työskentelevä Satu vetää alkeisharjoituksia. Sadun alkeistreenit tunnetaan erityisesti riemukkaista lihaskuntosessioista.

Katri Lassila
Katri on kiinnostunut kung fun terveyttä ylläpitävästä puolesta: qi gongista, tuina-hieronnasta ja lempeistä lihasharjoitteista ja on vastuussa viikottaisten terveystreenien vetämisestä. Katri on viime vuosina ohjannut qi gong -kursseja Suomen SLE- ja MS-liittojen jäsenille. Omassa treenissään Katri on suuntautunut cotton palm -tyyliin, jonka tanssillinen ja pehmeä muotokieli viehättää häntä kovin.
Emmi Lounela
Emmi osallistuu alkeisharjoitusten ohjaamiseen. Tai Shin Mun kung fussa häneen vetoaa erityisesti harjoitusten monipuolisuus ja hyvä tunnelma:  jokaiselle harjoittelijalle löytyy oma tapa treenata, eikä muiden kanssa tarvitse kilpailla. Kung fun ohella Emmi harrastaa tanssia.
Jussi Tiira
Jussi ohjaa alkeisharjoituksia. Erityisesti pitkän kepin ja keihään harjoittelu toimivat Jussin mukaan hyvänä vastapainona toimistotyölle. Hän on kiinnostunut myös kiinalaisesta tuina-hieronnasta.
Kimmo Turunen
Pitkän kamppailulajitaustan omaava Kimmo löysi aikuisiällä henkisen kotinsa Tai Shin Munin parista. Puuapina-tyyliin erikoistunut lempeä jättiläinen on yksi alkeisharjoitusten vetäjistä.